“Yetenekli Futbolcularımız Var”

Murat Bayraktar

2024-2025 futbol sezonunda TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor geçtiğimiz cuma günü topbaşı yaptı.

Teknik Direktör Metin Aydın yönetiminde yeni sezon için sahaya inen ve starttı veren Giresunspor, antrenmanlara başladı.

Giresunspor'un tecrübeli teknik direktörü Metin Aydın, takımın geleceğine dair planlarını paylaştı. Aydın, "Hedefimizi belirleyip ona göre oynayacağız. Takımımızda yetenekli futbolcularımız var. Süper Lig döneminde U17 ve U19 takımlarından A takıma alınan oyuncular, tecrübe sürecini yaşamadılar ve adaptasyon sorunu yaşadılar." dedi.

 

GENÇ OYUNCULARIN TECRÜBE EKSİKLİĞİ

Aydın, genç oyuncuların tecrübe eksikliğinin sahaya yansıdığını vurguladı. "Bu durum oynanan karşılaşmalarda skora yansıdı. Biz geçmişin üzerine beton döktük. Geleceğe odaklandık." ifadelerini kullanan Aydın, genç oyuncuların yeteneklerini en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti.

YENİ YOL HARİTASI

Gelecek sezon için yeni bir yol haritası çizeceklerini açıklayan Metin Aydın, takımın yapabileceklerine bakarak stratejilerini oluşturacaklarını söyledi. "Takımımızın yapabileceklerine bakarak yol haritası çizeceğiz." diyen Aydın, takımın geleceği için umutlu olduğunu ifade etti.

 

TARAFTARIN DESTEĞİ ÖNEMLİ

Aydın, taraftarın desteğinin bu süreçte büyük önem taşıdığını belirterek, "Taraftarımızın yanımızda olması, oyuncularımızın motivasyonu için hayati önem taşıyor. Geleceğe odaklanarak, taraftarımızla birlikte başarıya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.