" CHP, BÜYÜK ZAFERİN VE KURULUŞUN RUHUDUR"
CHP Giresun Kadın Kolları Başkanı Ayça Kozluca, "Kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi 100.yaşını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyor" dedi.
Bir açıklama yapan Kozluca, "Atamız' Benim iki büyük eserim var, birisi Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi' dir.' demiştir.
Cumhuriyetin temellerinin atılmasında en önemli rolü oynayan Türk demokrasisinin yapı taşı olan partimiz milliyetcilik ,halkçılık, devletcilik ,laiklik, inkılapcılık cumhuriyetçilik ilkelerini benimsemiş ve bu ilkeleri herzaman savunmuştur ve savunmaya devam edecektir." vurgusu yaparak şunları kaydetti:
" CHP, nice değerli isimleri bünyesinde barındırmış ve nice değerli isimleri var etmiş güzel bir ailenin adıdır ve
milyonlarca neferi ile birlikte kocaman bir ailedir.
CHP kadın-erkek eşitliğini, sosyal devleti benimsemiş gençleri herşeyin üzerinde tutmuş eşit yurttaşlık ilkesi ile Cumhuriyetin kalesidir. Bu gün tüm örgütlerimiz ile tepeden tırnağa Cumhuriyet rejimini ve kurucumuz, kurtarıcımız Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü unutturmaya çalışan her türlü karanlık zihniyetin en büyük korkusudur Cumhuriyet Halk Partisi.
Bizlerin içimizdeki bitmeyen mücadele ateşi, partimizin kuruluş felsefesi olan Kuvva- i Milliye ruhundan gelir. Biz kocaman büyük bir aile olarak, bu felsefe ile kadınıyla, erkeğiyle, genciyle her yerde ilkelerimizi koruyarak mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edecegiz. Atamızın bizlere bıraktığı ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi' nin kazanımlarını ,ilkelerini bir miras olarak kabul ediyor, koruyor ve bu mirası gelecek nesillere bırakmak için and içiyoruz.
Cumhuriyet Halk Parti 'sinin üyesi olmak bir onurdur ,gururdur. Cumhuriyet Halk Partisi büyük zaferin, kuruluşun ruhudur."