“Cumhuriyeti’nin aydınlık yüzü biz kadınlar ile CHP’yi iktidara taşıyacağız”

CHP 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı, “Eşitlik ve Adalet” temasıyla Ankara ATO Congresium’da yapıldı. 662 delegenin oy kullandığı seçimde Osmaniye Milletvekili Asu Kaya 487 oyla CHP’nin yeni Kadın Kolları Başkanı seçildi. Yeniden aday olan mevcut Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ise 139 oy aldı.

CHP 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı, “Eşitlik ve Adalet” temasıyla Ankara ATO Congresium’da düzenlenen kongreye Giresun Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Elvan Işık Gezmiş’in yanı sıra Giresun Delegeleri  CHP Giresun Kadın Kolları İl Başkanı Ayşegül Hotmanoğlu Ejderoğlu, CHP Giresun Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsu Cındık, CHP Görele Kadın Kolları Başkanı Sevilay Çolak ve  CHP Espiye Kadın Kolları Başkanı Fatma  Güven katıldı.

CHP 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı, “Eşitlik ve Adalet” temasıyla Ankara’daki  kongreye katılan Giresun Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Elvan Işık Gezmiş” 15.Olağan Kadın Kolları Kurultayımızda Genel Başkanlığa seçilen Osmaniye Milletvekilimiz Asu Kaya’yı ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Değerli hizmetlerde bulunan Aylin Nazlıaka Başkanımıza ve ekibine de teşekkür ediyorum.  Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yüzü biz kadınlar, örgütlü bir mücadele sonucu sağladığımız kazanımlarımızı hiçe sayan zihniyetin eşitsiz ve ayrımcı politikalarına karşı yeniden ayağa kalkacak ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız” dedi goreleden haber-medya