Son Kale ve Şöhretler Şampiyon Oldu

Murat Bayraktar

Tirebolu’da bu yıl 7.si düzenlenen Sokak Basketbolu ve Plaj Voleybolu turnuvaları oynanan final müsabakalarıyla sona erdi.

Sokak Basketbolu Şampiyonu “Son Kale” turnuva ikincisi “Geçmiş Olsun”, turnuva üçüncüsü “Yeniköy” oldu.

Plaj Voleybolu Şampiyonu “Şöhretler”, turnuva ikincisi “Ata Gençleri”, turnuva üçüncüsü “Filenin Herifleri” takımları oldu.

 

BAŞKAN KARA’DAN TEBRİK VE BAŞARI DİLEĞİ

Tirebolu Belediye Başkanı Bülent Kara yaptığı açıklamada; “Son ana kadar mücadele eden, ter döken sporcularımızı kutluyorum. Turnuvanın centilmence geçmesinde katılımları ile bizlerin yanında olan sporsever halkımız spor kültürüne ve arkadaşlık iklimine en büyük katkıyı sağlamıştır. Etkinliklerin en başından sonuna kadar müsabakalara katılım gösteren kıymetli Tirebolu Halkına da gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Spora olan yüksek alakası ile bu yılki turnuvada da bizlere desteklerini sunan SPOİNT İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ünal Memiç Bey başta olmak üzere arka planda; sahada ve masada büyük bir özveri ile çalışan tüm emekçi arkadaşlarıma da sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Yüzümüzün böylesine gülerek, kalplerimizin birlikte attığı daha nice etkinlikte elele ve bir arada olmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.