VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Eynesil’in Çorapçılar Köyünden olan Cemil Kısa (60) hayatını kaybetti.
Uzun yıllardır amansız hastalığı ile mücadele eden Kısa, son olarak tedavi gördüğü Trabzon’daki bir hastanede dün vefat etti.
Önceki yıllarda Eynesil’de elektronik tamirat ve bakım servisi olan Cemil Kısa son olarak yurt dışında ve yurdun çeşitli yerlerinde gemilerde elektronik tamir işlerinde çalışıyordu.
Cemil Kısa bugün (27 Temmuz 2024 Cumartesi) Çorapçılar Köyünde, öğle namazından sonra kılınacak olan cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek.

CEMİL KISA’NIN YAŞAMINDAN BAZI KESİTLER:
Ortaokulda okurken kendi yaptığı verici ile köyden radyo yayını yaptı. Ulusal yayınlar bile siyah-beyaz iken Eynesil’de TV kurarak (ELVAN TV) renkli televizyon yayını yaptı. Eynesil’de ilk olarak bilgisayar kursu açarak 3 dönem bilgisayar kurs eğitmenliği yaptı. Elektronik işlerde bir dahi olarak bilinen Kısa,“Daha tamir edilmez” denen, elektronik eşyaları tamir etmekle tanınıyordu.

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak merhum Cemil Kısa’ya Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz.Mekanı cennet olsun… Ahmet CEYLAN