Görele’nin Sultanları Avrupa Kupası ve Lig İçin Start Verdi!...

2024-2025 sezonun ilk maçında 31 Ağustos tarihinde deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak olan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi sezon hazırlıklarına baş antrenör Hakan Dinler, yardımcı antrenörler Hande Çiftçi ve Mehmet Karadeniz yönetiminde Görele 13 Şubat İlçe Stadı’nda başladı.

Lig her sene olduğu gibi uzun ve zorlu bir maraton olduğunu söyleyen temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi baş antrenörü Hakan Dinler” Karar verildiği günden bugüne kadar geçen 6 senede yapısal ve sportif başarı kriterlerinde çok başarılı olmuş bir takıma antrenör olarak gelmiş olmak çok değerli ve çok büyük sorumluluk. Özü, sözü bir ve bu değerli yapıda olmak için amatör ruh ile karar vermiş çok değerli oyuncularımız var. Aynı zamanda forma yarışında bende varım diyen çok yetenekli genç oyuncularımız var. En önemli gücümüz hentbolu bilen, takımına aşık taraftarımızla buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Onları mutlu edeceğimiz, gururlandıracağımız, takdirlerini kazanacağımız günler için yoğun bir çalışma sürecindeyiz. Emek ve desteklerin kat kat karşılığını bulacağı bir sezon olacaktır” dedi.

Bu sezon ligde ve Avrupa Kupaları  olmak üzere iki kulvarda yarışacaklarını söyleyen temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi baş antrenörü Hakan Dinler” 2024-2025 sezonunda başta ekibim ve Süper Lig’de mücadele edecek olan tüm takımlarımıza, sporcularımıza başarılar diler, sakatlığın yaşanmadığı bir sezon dilerim” dedi.

Kadınlar Süper Ligi ilk hafta eşleşmeleri şöyle:

 

Üsküdar Belediyesi - Armada Praxis Yalıkavak

Kırşehir Belediyesi - Yenimahalle Belediyesi

Ortahisar Belediyesi - Adasokağı Spor Kulübü

Anadolu Üniversitesi - Görele Belediyesi

Bursa BBSK - İzmir BBSK

Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak 2024-2025 sezonunda ilk maçında Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak olan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi’ne ligde ve Avrupa Kupalarında başarılar dileriz goreleden haber-medya