Görele’nin Sultanları Yönetiminden Başkan Dede’ye Ziyaret!...

Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi kulüp başkanı Cihan Somuncu , yeni baş antrenörü Lütfü Hakan Dinler ve Yardımcısı Mehmet Karadeniz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede” Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Görele Belediyesi Spor Kulübümüzde baş antrenör olarak göreve başlayan Sayın Hakan Dinler, Kulüp Başkanımız Cihan Somuncu, Antrenör Yardımcısı Mehmet Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bizleri ziyaret etti. Takımımızın yeni antrenörümüzle bizleri gururlandırmaya devam edeceğine gönülden inanıyor, Sayın Hakan Dinler’e görevinde başarılar diliyor, bu güzel ziyaretleri için Görele Belediyesi Spor Kulübü yönetimimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Dede, Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılarının artarak devam etmesini dilediğini belirtti ve sporun ilçede daha da gelişmesi için belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Yeni baş antrenör Hakan Dinler ise Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün başarısını daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ve takımı en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarını belirtti. Kulüp Başkanı Cihan Somuncu da, takımın yeni sezonda daha büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve bu doğrultuda çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi goreleden haber-medya