Eser Durmuş Çoştu, Çoşturdu!...

Tirebolu Yeniköy Mahallesi kültür etkinlikleri kapsamında  Tirebolu Taflanaltı Renkli Sokak’da düzenlenen konserde  Tirebolulu hemşerimiz Türk Halk Müziği sanatçısı Eser Durmuş söylediği eserlerle izleyenleri hem coşturdu, hem de duygusal anlar yaşattı.

Tirebolu Taflan Sokak’da düzenlenen konserde  Tirebolulu hemşerimiz Türk Halk Müziği sanatçısı Eser Durmuş’a Görele’den de Kaval’da Korhan Emanetoğlu ve Gitar’da Tunahan Kır eşlik etti.

Tirebolu Yeniköy Mahallesi kültür etkinlikleri kapsamında  Tirebolu Taflanaltı Renkli Sokak’da düzenlenen konser hakkında açıklama yapan muhtar Osman Altay” Yeniköy Mahallesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Sayın Eser Durmuş Kardeşimiz ve Ekibi İle Birlikte Güzel Bir Mini Konser Gerçekleştirdik. Eser Durmuş Kardeşimize ve Destek Veren Herkese Teşekkürler” dedi.

Turizm amaçlı yapılan bu sokak değerli muhtarımız Osman Altay'ın projesidir diyen Tirebolulu hemşerimiz Türk Halk Müziği sanatçısı Eser Durmuş” Muhtarımızın daveti üzerine İstanbul’dan geldim ve bir Tirebolulu olarak hemşehrilerimle  yurdumuzun güzel türkülerini seslendirdik. Konser Tirebolu’da Taflanaltı Renkli Sokak’ta yapıldı. Bu konserde eşlik eden ve bizleri türkülerimizle yalnız bırakmayan tüm kıymetli gönüldaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Memleketimiz güzel bir turizm Sokağı kazanmış emeklerine sağlık Osman Altay muhtarım” dedi.

Tirebolu Yeniköy Mahallesi kültür etkinlikleri kapsamında  Tirebolu Taflanaltı Renkli Sokak’da düzenlenen konseri izleyenler bu tür etkinliklerin devam etmesini söyleyerek “Tirebolu’muzun değeri Sevgili Eser ve ekibine çok teşekkürler. Ayaklarınıza, yüreğinize sağlık” dediler goreleden haber-medya