Giresun’da Genç Erkekler Hentbol Heyecanı Sona Erdi!...

Türkiye Hentbol Federasyonu 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Giresun’da düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda Safi Çimento Beşiktaş ile karşılaşan Trabzon Büyükşehir Belediye sahadan galip ayrılarak Türkiye Şampiyonu olurken, antrenörlüğünü hemşerimiz Yusuf Ali Kurt’un yaptığı İTÜ Türkiye üçüncüsü oldu.

16 takımın katılımıyla Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu ve Espiye Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanan final maçlarını Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Görele Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cihan Somuncu, Giresun Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Giresun Spor Şube Müdürü Halil Demirel ve çok sayıda taraftar izledi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse “Büyük heyecana sahne olan Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Beşiktaş Safi Çimento ile Trabzon Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan final müsabakasını izledik. Maç sonu şampiyon olan Trabzon ekibini kutluyor, Beşiktaş'a da başarılar diliyorum” dedi.

THF TV Youtube kanalından canlı yayınlanan final maçı sonrası düzenlenen törende Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse verdi.

İkinci olan Beşiktaş Safi Çimento'ya kupa ve madalyalarını Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı verirken, üçüncü olan İstanbul Teknik Üniversiteliler'e Giresun Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün ve dördüncü olan Spor Toto'ya madalyalarını Giresun Spor Şube Müdürü Halil Demirel takdim etti.

 

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda sıralama şöyle oldu:

 

1- Trabzon Büyükşehir Belediyesi

2- Beşiktaş Safi Çimento

3- İstanbul Teknik Üniversiteliler

4- Spor Toto

5- Bursa Nilüfer Belediyesi

6- Sivas Gençlik Spor

7- Sakarya Büyükşehir Belediyesi

8- Bursa Beşevler

Goreleden haber-medya