EYNESİL KAYMAMAKLIĞINA ERKUT PAMUK ATANDI!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adıyaman'ın Tut Kaymakamı Erkut Pamuk, Eynesil ilçe Kaymakamlığına atandı.
Eynesil Kaymakamı Abdulselam Bıçak'da Malatya Vali Yardımcılığına atandı.

KAYMAKAM ERKUT PAMUK KİMDİR?

Erkut Pamuk, 1990 yılında Samsun'da doğdu ve ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini aynı şehirde tamamladı. Kamu Yönetimi alanında lisans eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi'nde 2013 yılında tamamladı. 2016 yılında gerçekleştirilen Kaymakam adaylığı sınavını başarıyla geçerek 105. Dönem Kaymakam Adayı oldu. 2017 yılında mesleğe adım atan Pamuk, önce Ordu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.
Meslek hayatının ilerleyen dönemlerinde Çanakkale/Ezine ve Konya/Karatay ilçelerinde Kaymakam Refikliği görevini üstlendi. Aynı zamanda İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği'nde de teftiş stajı yaptı. İngiltere'nin Liverpool şehrinde dil eğitimi aldıktan sonra İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün yönlendirmesiyle Aksaray Eskil Kaymakamlığına vekâleten atandı.
Erkut Pamuk, 2020 yılında Cumhurbaşkanlığı kararı ile Aksaray Eskil Kaymakamlığı görevine tam anlamıyla atandı. 2021 yılında ise aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı kararı ile Tut Kaymakamlığına getirildi. Son olarak, 24 Ağustos 2023 tarihinde ise Eynesil İlçe Kaymakamlığı görevine atandı.

Haber:Fikret BODUR