Deva Partisi Giresun'dan Giresun Gönüllüler Derneği’ni ziyaret Etti

Deva Partisi Giresun İl Başkanı Murat Uçar İstanbul’da partisinin 81 İl başkanları ve yöneticileriyle birlikte Genel Başkanları Ali Babacan’ında katıldığı boğaz turundan sonra memlekete dönmeden önce İstanbul’da sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Uçar, bu ziyaret kapsamında merkezi Bayrampaşa Tuna Caddesi üzerinde bulunan, görkemli bir açılışla faaliyetlerine başlarken, gönüllerde yer edinen Giresun Gönüllüler Derneği’ne de bir nezaket ziyareti yaptı.

Deva Partisi Giresun İl Başkanı Uçar, yeni kurularak faaliyete geçen güzel bir İstanbul akşamında birbirinden değerli dernek yöneticilerini tebrik etti, böyle güzel Giresun kokulu bir lokalde hemşehrilerimizle buluşmaktan mutlu olduklarını tarif etti.

Başarılı, temiz bir ticari bir geçmişi ile bugüne kadar hiçbir siyasi partide görev almayan, siyasi faaliyetlerde bulunmayan Uçar, Deva Partisi’ne giriş nedeninin de temiz siyaset yapmak olduğunu söyledi.

Uçar, Deva Partisi’nin kurulmasından sonra kendi isteği ile partiye internet üzerinden bizzat kendi iradesiyle üye olduğunu açıkladı başkan olmadan önce de partisinin üyesi olduğunu teyit etti.

Kurucu İl başkanı Özgür Okusal’ın özel sebeplerinden dolayı görevi bırakmasıyla Genel merkezin de olurlarıyla bu göreve getirildiğini ifade etti.

Amaçlarının Giresun’da doğru, dürüst şehrin menfaatlerini koruyup koruyacak, şehrimizin gelişimine katkı sunacak bir siyasi anlayış içinde olacaklarını sözlerine ekleyen başkan Uçar,

Genel Başkanları Ali Babacan’ın dürüst bir lider olduğunun altını çizdi, ekonomiyi bilen bir siyasetçi olmasının da önemine vurgu yaptı.

Giresun Gönüllüler Derneği Başkanı Tülay Tahmaz, Deva Partisi Giresun İl Başkanı Murat Uçar’a ve beraberindeki ekibe siyasi yaşamlarında başarılar diledi, ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

Karşılıklı tanışma faslından sonra yapılan güzel sohbetlerin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Ziyareti sırasında Giresun İl Başkanı Murat Uçar’a Deva Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Hayta, Gaziosmanpaşa ilçe yönetiminden bazı yöneticilerin yanında, İstanbul Yönetiminden Kadın Politikaları Kurulu’ndan Batlamalı hemşehrimiz Fatma Özbayram’da eşlik ettiler.

Deva Partisi Giresun İl Başkanı Murat Uçar ve beraberindeki heyet İstanbul Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği’ne de ziyarette bulundular. Dernek lokalinde hemşehrilerimizle tanıştılar, sohbet ettiler.