Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları" il birincileri belli oluyor.

Giresun İl Müftülüğünce, din görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesi ve planlı çalışma alışkanlığının kazandırılması amacıyla "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları" düzenlendi.

Giresun İl Müftülüsü Selçuk Kılıçbay, yarışmaya katılım sağlayan tüm din görevlilerine teşekkür etti. Yarışma komisyonlarının yaptığı değerlendirme sonucunda "Hafızlık" kategorisinde Giresun Merkez’den Ali Mutlu birinci,  Alucra’dan Emrah Akın ikinci, Görele’den İsmail Divli ise üçüncü oldu. "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmasında ise Görele’den Onur Can Arslan birinci, Bulancak’tan Rıdvan Oral ikinci, Giresun Merkez’den Mücahit Aydın üçüncü oldu.

Yarışmalarda birinci olan Kale Camii Uzman İmam Hatibi Ali Mutlu ve Görele Menteşe Köyü Camii İmam Hatibi Onur Can Arslan kendi kategorilerinde yapılacak bölge yarışmalarında Giresun’u temsil edecek.