Başkan Hasbi Dede’ye “Vahşi Madenciliğe Hayır Mitingi”ne davet

Nazik ziyaretlerinden dolayı Harşit Vadisi Platformu’na teşekkür eden Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede” İl Genel Meclis Üyesi Sayın Ömer Cebeci, Harşit Vadisi Platformu Başkanı Sayın Çınar Çetinkaya, Giresun Medya Platformu Başkanı Sayın İbrahim Balcıoğlu'na ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Giresun, Espiye, Güce, Tirebolu, Doğankent, Görele ve Çanakçı’da birçok kişi ve kurum ziyaret edilerek davetiyeleri elden ulaştırıldı. Harşit Vadisi Platformu Başkanı Çınar Çetinkaya, Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci’den oluşan heyet hem davetiye dağıtıyor hem de afiş ve pankart asarak toplantının en iyi şekilde geçmesi için insanüstü bir gayret sarf ediyor.  

 

Harşit Vadisi Platformu Başkanı Çınar Çetinkaya “Bünyesinde 2 Federasyon, 2 Vakıf, 2 Platform, 13 Dernek ve 9 Kanaat Önderi kişilerin oluşturduğu Harşit Vadisi Platformu, bölgemizin neredeyse tamamına yakını maden sahası olarak tahsis edilmesi üzerine büyük bir mücadeleye veriyor” dedi goreleden haber-medya